Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فرایند جدید نقل و انتقال خودرو از جمله الزام به پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو پیش از مراجعه به مراکز تعویض پلاک را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تغییرات جدیدی که در فرایند نقل و انتقال خودرو ایجاد شده از جمله الزام به پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو پیش از مراجعه به مراکز تعویض پلاک اظهار کرد: پلیس بر اساس ماده 29 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، تکلیف قانونی دارد و باید مطمئن شود که افراد حین نقل و انتقال خودرو، دیون دولتی را نیز پرداخت کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور افزود: علاوه بر ماده مذکور، در ماده 30 قانون بودجه ارزش افزوده مصوب 1400، پلیس مکلف شده پیش از نقل و انتقال خودرو، مالیات نقل و انتقال خودرو را کنترل کند تا پرداخت شده باشد.

وی تصریح کرد: مالیات نقل و انتقال خودرو یک درصد ارزش خودروهای داخلی است، پیش از این فرمول خاصی برای تعیین رقم مالیات نقل و انتقال خودرو وجود نداشت اما اکنون این ارقام به‌صورت سیستمی تعریف شده و در کل کشور، یکسان است ضمن اینکه این ارقام توسط پلیس دریافت نمی‌شود و هر فرد پیش از دریافت نوبت شماره‌گذاری باید با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی آن را پرداخت کند همچنین ارقام دریافتی برای مالیات، هیچ منافعی برای راهور و ناجا ندارد.

این مقام انتظامی متذکر شد: اکنون اگر فرد برای نقل و انتقال خودرو به دفترخانه مراجعه کند، علاوه بر پرداخت یک درصد ارزش خودرو به عنوان مالیات، باید یک درصد ارزش خودرو نیز بابت ثبت اسناد، اتحادیه صنفی، حق ثبت و حق‌التحریر پرداخت کند.

محمدی با بیان اینکه با سامانه جدید، هزینه‌های مردم حین نقل و انتقال خودرو بیش از 50 درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: به طور مثال در حال حاضر برای نقل و انتقال یک خودروی "کوئیک سریS مدل 1400" در دفترخانه حدود 4 میلیون تومان باید پرداخت شود درصورتیکه این هزینه اکنون با سامانه جدید نقل و انتقال در مراکز تعویض پلاک نصف شده لذا سامانه جدید هم به نفع مردم و هم به نفع دولت است.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور درباره راه‌های مفَر ایجاد شده با سامانه جدید برای دلالانی که به صورت وکالتی اقدام به خرید و فروش خودرو می‌کنند و به هیچ عنوان مالیات پرداخت نمی‌کنند، متذکر شد: ما همواره به مردم توصیه کردیم که به دلیل آسیب‌های موجود، از خرید و فروش وکالتی خودرو خودداری کنند.

وی به آسیب‌های موجود در خرید و فروش وکالتی اشاره کرد و گفت: سالانه ده‌ها هزار خودرو وجود دارد که فرد بعد از خرید و فروش وکالتی اقدام به تعویض پلاک نکرده و مرتکب تخلفاتی یا شاید جرائم شوند همچنین خرید و فروش وکالتی آسیب‌هایی از جمله عدم اصالت یا سرقتی بودن خودرو را برای شخص خریدار در پی دارد.

این مقام انتظامی یادآور شد: در حال حاضر سیستم به نحوی طراحی شده که هیچ شخصی نمی‌تواند ریالی مالیات خود را کم و بدون پرداخت مالیات، تعویض پلاک کند.

محمدی همچنین اختلال درگاه مالیات نقل و انتقال خودرو را رد کرد و گفت: روزانه بین 15 تا 20 هزار نقل و انتقال خودرو در کشور صورت می‌گیرد.

گزارش| رسمیت "برگ سبز" کار دفاتر اسناد رسمی را تمام کرد!/ مردم ثبت دفتری را از چرخه نقل و انتقال خودرو حذف کردند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون سردفتران تعویض پلاک راهور کانون سردفتران راهور مالیات نقل و انتقال خودرو خرید و فروش وکالتی پرداخت مالیات سامانه جدید شماره گذاری تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، سرهنگ فخرالدین رستم پور افزود: برای اجرای این طرح با خودرو‌های فاقد پلاک، پوشش و مخدوشی پلاک، تغییر وضعیت خودرو، ناخوانا بودن پلاک و سایر حرکات مخاطره آمیز در معابر درون و برون شهری شهرستان برخورد می‌شود.
او گفت: بر اساس ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هر کس در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه موتوری تغییری ایجاد و یا پلاک وسیله دیگری را به آن الصاق کند به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در اجرای این طرح ضمن توقیف وسیله نقلیه توسط ماموران انتظامی، پرونده قضایی برای فرد متخلف تشکیل شده و برای ادامه سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی خواهد شد.
وی با اعلان اینکه پلیس اجازه نمی‌دهد عده معدودی به هر بهانه و انگیزه‌ای امنیت و نظم عمومی را خدشه دار کنند، گفت: پلس قاطعانه با آنان برخورد خواهد کرد.
رستم پور افزود: از شهروندان عزیز تقاضا داریم هر گونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند و خادمان خود را برای تداوم امنیت پایدار یاری کنند.
فرمانده انتظامی میاندوآب خاطر نشان کرد: سامانه پیامک ۱۱۰ با سرشماره تلفن ۱۱۰۴۴ به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت درخواست‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی همشهریان عزیز است.
تلفن گویای ۱۹۷ نیز به طور شبانه‌روزی آماده دریافت انتقاد، پیشنهاد، تقدیر و شکایت شما از فراجا است.

دیگر خبرها

  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۷۸۰ کیلوهروئین و تریاک در هرمزگان